Ανακοίνωση για την εκλογή Νέου Διοικητικού Συμβουλίου Α.Ο. Καππαδοκών 12 Ιουνίου 2016

Print
Created on Friday, 13 May 2016

logo

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

     Σε συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 8/5/2016 και ώρα 19:00 στην Καππαδοκική Εστία Αλεξανδρούπολης παρουσία πολλών μελών, φίλων, προπονητών και παλαιών παικτών της ομάδας και με θέμα το παρόν και το μέλλον του Αθλητικού Ομίλου Καππαδοκών, κατόπιν γόνιμης συζήτησης και ανταλλαγής απόψεων και θέσεων, αποφασίστηκε μεταξύ άλλων η ενεργοποίηση όλων με πρωταρχικούς σκοπούς την ενίσχυση των τμημάτων υποδομής (Ακαδημία Α.Ο. Καππαδοκών) και την επιστροφή της ομάδας στις τοπικές κατηγορίες της Ε.Π.Σ. Έβρου, ενώ παράλληλα ορίστηκε 5μελής Επιτροπή αποτελούμενη από τους:

1) ΝΟΤΟΠΟΥΛΟ ΓΕΩΡΓΙΟ

2) ΟΥΖΟΥΝΙΔΗ ΜΑΡΙΝΟ

3) ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟ

4) ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ

5) ΔΑΣΤΕΡΙΔΗ Χ. ΗΛΙΑ

η οποία θα έχει το εξής έργο:

1) Οργάνωση διαδικασίας αρχαιρεσιών για την εκλογή Δ.Σ. και Εξελεγκτικής Επιτροπής των δύο Σωματείων, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν την 12/6/2016 ημέρα Κυριακή. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την διαδικασία θα ανακοινωθούν με την σχετική πρόσκληση Γ.Σ. που θα δημοσιευθεί προσεχώς,

2) Εγγραφή νέων και τακτοποίηση οικονομικών υποχρεώσεων παλαιών Μελών και

3) Συλλογή υποψηφιοτήτων για την εκλογή στο εννεαμελές Δ.Σ. και την τριμελή Εξελεγκτική Επιτροπή των δύο Σωματείων με καταληκτική ημερομηνία την 9/6/2016 και ώρα 15:00.

     Ειδικότερα όσον αφορά την εγγραφή νέων μελών το απαιτούμενο ποσό ανέρχεται στο συμβολικό ποσό των πέντε (5) ευρώ, ενώ η συνδρομή ειδικά για το έτος 2016 σε ποσό δέκα (10) ευρώ.

     Οι υποψήφιοι για εκλογή στο Δ.Σ. θα πρέπει να καταβάλλουν ως παράβολο το ποσό των τριάντα (30,00) ευρώ, ενώ οι υποψήφιοι για εκλογή στην Εξελεγκτική Επιτροπή το ποσό αντίστοιχα των είκοσι (20,00) ευρώ. Αμφότεροι θα πρέπει να προσκομίσουν μαζί με την αίτηση, αντίγραφο ποινικού μητρώου και πιστοποιητικό φορολογικής ενημερότητας.

     Η εγγραφή νέων Μελών, η τακτοποίηση των οικονομικών υποχρεώσεων των παλαιών Μελών και η συλλογή υποψηφιοτήτων για την εκλογή στο εννεαμελές Δ.Σ. και την τριμελή Εξελεγκτική Επιτροπή των δύο Σωματείων μπορεί να πραγματοποιείται αποκλειστικά και μόνον από την ανωτέρω 5μελή Επιτροπή.

Πληροφορίες: Νοτόπουλος Γεώργιος (6946551106), Ουζουνίδης Μαρίνος (6951665803) & Χριστοδούλου Αθανάσιος (6930213264).

© Powered By Ziko,Vangelis Varnalis & DimSis